Amenajare living Amenajarea living-ului cu perdele si draperii nu este intotdeauna un lucru simplu, mai ales ca dorim sa fie apreciat si de catre cei care ne viziteaza. Lasati-va pe mana unui specialist in design interior si va ajuta in luarea celor mai bune decizii din punct de vedere al spatiului ai al bugetului alocat acestuia.

Amenajare dormitorCamera unde dormim trebuie sa fie amenajata dupa placul nostru, in culori preferate, tonuri de bej sau culori vii, insa este obligatoriu sa ne adaptam conditiilor de dormit. Astfel, pentru persoanele cu un somn mai sensibil, le recomandam draperiile de blackout care nu lasa lumina sa treaca prin ele sau dublarea draperiilor imprimate cu blackout.

Amenajare bucatarieVrem ca bucatariile noastre sa prinda viata prin culorile folosite in amenajarea lor, mai ales ca ne inspira natura in alegerea culorilor.

Amenajare birouAmenajarea biroului, camera de relaxare sau hobby reprezinta de multe ori o provocare, deoarece nu stim niciodata daca sa alegem culori linistite sau mai aprinse in amenajare. O alta intrebare o ridica modelul ales: flori, dungi, model geometric, ton pe ton sau sa fie simple in culori uni. Cred ca raspunsul este simplu: conteaza cat de mult petreceti in spatiul de birou amenajat in locuinta dumneavoastra!

Amenajare camera copilIn general, datorita multitudinii de jucarii din camerele copiilor, este de preferat sa alegem draperiile si perdelele cat mai simple pentru a nu obosi spatiul. Insa daca incaperile sunt fara culoare, in tonuri linistite, va indemnam sa alegeti draperii sau perdele cu cat mai multa culoare, pentru a inveseli atmosfera din camerele celor mici.

Amenajare mansarda si holMansarda prin natura ei, este un loc pentru relaxare si poate fi atat living, cat si dormitor. In general, spatiile mansardate au ferestre cu forme atipice, planuri inclinate si veluxuri, insa pentru fiecare caz in parte exista solutii de imbracare a ferestrelor.

Amenajare baieBaia este locul in care trebuie sa acoperim cat mai bine ferestrele. Astfel, va propunem variante de draperii rezistente la umezeala sau variante de sisteme de zi si noapte care prin rularea sistemului asigura atat lumina zilei, cat si intimitatea spatiului.

botanico rojo
BEVERLY 03
BRAHMA 4
Panou sine aluminiu
panou galerii metalice
Amanajare tapet (10)
Stor roman drept 31
Perna deco style
B 03
Montaj perdele si draperii Dalila Interior

Montajul galeriilor metalice, sinelor de aluminiu sau al altor sisteme pentru prinderea perdelelor si draperiilor nu este atat de usor pe cat pare, in sensul ca nu iti trebuie o bormasina si ai terminat.

Sistemele de prindere cat si materialele textile comercializate de firma noastra se calculeaza in asa fel incat sa poata suporta greutatea materialelor. 

Blackout saten FR (3)

Sunetul joaca un rol important in viata noastra , pe de alta parte daca este scapat de sub control avem o problema, deci avem nevoie de sunet dar sa il putem tine sub control. In general lemnul,textilele si materialele sintetice sunt folosite pentru acest lucru.

Telefon Vanzari : 0720.207.403 

Showroom Popa Tatu nr 39 : 021/310.89.25

Showroom Vatra Luminoasa nr 68 : 021/256.80.36

Opinii

DRAPERII IMPRIMATE CU FLORI

Tocmai mi-au sosit si mi-au fost montate draperiile de la Dalila. Aveam un dormitor mic, cu putina lumina in el, doar cu un pat si sifonier. De o ora stau si ma uit la draperii si nu imi mai recunosc dormitorul! L-a transformat total: e mai cald, mai vesel si mai antifonat. Draperiile arata si sunt montate impecabil, si marturisesc ca astfel de imprimeuri si calitate a materialului nu am gasit nicaieri in Bucuresti, desi am cautat aproape un an peste tot pe unde se putea. Am gasit Dalila pe net, cautand in google: perdele si draperii, si de cum le-am vazut pe site, mi-a ramas gandul la ele, ma indragostisem de imprimeurile si de culorile calde si de bun gust cu care sunt facute! Cand am intrat in magazinul Dalila, si am vazut cate modele sunt, mi-a fost greu sa ma hotarasc, imi placeau toate la fel de mult! Sunt mega pretentioasa si draperii asemanatoare nu am mai vazut decat la un hotel din Paris icon smile temporary am vrut sa le am si eu asa! Sotul meu zice ca sunt si mai frumoase si arata chiar mai bogat decat acelea icon smile temporary deci…chiar sunt superbe! Sper sa ramaneti pe piata muuuult timp de-acum incolo!

                                                                                                  Raluca L. – Bucuresti / 16 Martie 2013

Program showroom Dalila Interior Concept

Monday
10:00 – 19:00
Tuesday
10:00 – 19:00
Wednesday
10:00 – 19:00
Thursday
10:00 – 19:00
Friday
10:00 – 19:00
Saturday
10:00 – 14:00
Sunday
Inchis

newspaper templates - theme rewards