Intretinere perdele,draperii storurii

“Prea mari, prea greu de calcat, prea dificil de demontat si montat?”

curatatorie ecologica

spalatorie profesionala

calcatorie profesionala

Curatarea chimica ecologica, numita si curatarea uscata, este un proces complex de spalare cu solventi in masini speciale de ultima generatie.

Procedeul este folosit in special pentru textilele sensibile (matase, bumbac 100%) care la apa isi schimba dimensiunile si pierd culoare.

Inainte de a le curata, perdelele si draperiile dumneavoastra trec printr-un proces de predetasare pete.

 


 

Spalarea umeda, cu apa, se face in masini profesionale de capacitate mare, la turatii mici pentru protejarea tesaturii si numai cu detergenti si balsam de cea mai buna calitate.

Inainte de a le spala, perdelele si draperiile dumneavoastra trec printr-un proces de predetasare pete din zonele solicitate.


Noi calcam cu placere! Este un serviciu comod, rapid si util.

Folosim mese speciale, incalzite, cu absortie si suflanta aer ceea ce face ca hainele tale sa fie perfect uscate dupa calcare. Perdelele si draperiile tale sunt impecabile mai mult timp pentru ca le tratam cu un spray special.

In cele din urma le ambalam dupa nevoile tale: impachetate pentru bagaj sau la umeras pentru dulap.


 

detasat pete

covoare

Retus

Sa spunem ca fiecare pata isi gaseste nasul la Dalila Home Interior.

Important este sa nu le “lucrati” voi inainte

Serviciul este inclus la curatare sau spalare.


 

Covoarele sunt aspirate, spalate cu jet de apa, periate cu masini speciale, spumate cu detergenti de calitate superioara, centrifugate si uscate in camera de uscare speciala, controlata din punct de vedere al umiditatii si temperaturii.

 

Unul dintre cele mai importante procese in spalatul covoarelor il reprezinta uscatul. Majoritatea spalatoriilor le usuca natural si de cele mai multe ori le returneaza putin umede aparand astfel mirosuri neplacute.


 

Retusul sau micile reparatii contin scurtatul perdelelor si draperiilor, aplicarea de cusatura unde este necesar, aplicat tiv la perdele/ draperii, schimb fermoar la perne deco si alte mici lucrari de croitorie la cerere.


 

preturi

Perdea, Draperie, Stor ———> 10,00lei/mp

Fata perna, Napron, Servet

Fata masa (max.6pers.),——>14,00 lei/mp 

Cearceaf, Prosop,

Cuvertura subtire ——————> 30 lei/mp

Perna sintetica

Covor  —————————> 33,00 lei/mp

Perna puf ————————>20,00 lei/mp

Patura, Pilota 2 pers. ————–>60 lei/mp

Plapuma 1 pers., cuvertura

Colectare si livrare ————–> 80,00lei

Montat/demontat ——> 40,00 lei/fereastra


 

Colectarea si livrarea se efectueaza in intervalul:

Luni – Vineri: 10:00-20:00

Sambata: 10:00-15:00

Ora de colectare/ livrare se stabileste de comun acord. 

Pentru disponibilitate va rugam sa ne contactati.

021/310.89.25 sau 0720.207.403 – office@perdeletapet.ro

Montaj perdele si draperii
Logo Dalila123

CLAUZE / CONDIȚII SPECIALE / REGULAMENT CURĂȚĂTORIE – SPĂLĂTORIE – CĂLCĂTORIE

1. Curăţarea produselor se efectuează conform instrucţiunilor de pe etichetă, stabilite de producător.Articolele fară etichetă cu recomandări de întreţinere se primesc pentru prelucrare numai pe riscul clientului.

2. Dacă clientul solicită curăţarea produselor întrun mod contrar instrucţiunilor de pe etichetă sau opiniei specialiştilor firmei, curăţarea se va face pe riscul său, pe semnătura sa, menţionată pe bonul de comandă.

3. În ceea ce priveşte uzura, ambele părţi recunosc o uzură de 30% pentru orice obiect predat. Pentru materiaelor deteriorate date la curăţat nu ne asumăm responsabilitatea.

4. Verificarea cantitativă şi calitativă a articolelor curăţate se va face în momentul ridicării acestora. Nu se acceptă reclamaţii ulterioare ridicării mărfii curăţate.

5. Preţurile percepute sunt conform listei de preţuri afişată pe site, în magazin sau conform ofertei speciale.

6. Dacă articolele predate îşi modifică dimensiunile sau se deteriorează din cauza unor vicii ascunse (ex.: defecţiuni provenite din insuficienta rezistenţă a ţesăturii şi a cusăturii, din insuficienta rezistenţă a coloranţilor etc) constatate de organul de control al unităţii, aceasta este absolvită de orice răspundere.

page1image10912page1image11072page1image11232

7. În caz de pierdere sau deteriorare a obiectului din vina prestatorului acesta trebuie să despăgubească clientul cu 70% din valoarea de piaţă a obiectului dar nu mai mult de 5 ori valoareaprestaţiei în cazul în care nu se poate dovedi valoarea bunului cu bon de achiziţie. În ceea ce priveşte uzura, ambele părţi recunosc în principiu o uzură de 30% pentru orice obiect predat.

8. În urma prelucrării articolelor din blană naturală, piele, cojoace, piele velurată, acestea pot suferi modificări de culoare sau se pot rupe datorită unor defecte de tăbăcire, tanare şi vopsire, cauzate de un finisaj necorespunzător, motiv pentru care prestaţia de curăţat chimic a acestor obiecte se va face pe garanţia clientului.

9. Societatea nu este răspunzătoare pentru neexecutarea prestaţiilor în termen, datorita unor cauze de forţă majoră (cutremure, inundaţii, etc.), lipsă energie electrică sau lipsă presiune apa.

10. Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, perniţelor de umeri, aornamentelor, precum şi a obiectelor uitate în buzunare, indiferent de valoarea acestora, societateanu poate fi făcută răspunzătoare.

11. Societatea işi rezervă dreptul de a refuza obiectele ce prezintă un grad avansat de uzură sau emană mirosuri dezagreabile.

Aceste clauze reprezintă un contract între client şi firmă, deci este acceptat necondiţionat de ambele părţi.

newspaper templates - theme rewards

× How can I help you?