Montaj 

Montajul galeriilor metalice, sinelor de aluminiu sau al altor sisteme pentru prinderea perdelelor si draperiilor nu este atat de usor pe cat pare, in sensul ca nu iti trebuie o bormasina si ai terminat.

Sistemele de prindere cat si materialele textile comercializate de firma noastra se calculeaza in asa fel incat sa poata suporta greutatea materialelor. 

Atat sculele cu care lucram dar si accesoriile care ne ajuta in montaj sunt de o inalta calitate.

Garantia lucrarii este de 5 ani la sistemele de aluminiu comercializate de catre Dalila Interior Concept.

Avem solutii pentru toate tipurile de suprafete : rigips, beton, caramida plina, caramida porotherm, polistiren pe interior etc.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi un sfat profesionist care ar putea sa va aduca o economie de timp cat si de banii.

Motto-ul nostru este “curat, rapid si sigur”, ne putem mandri cu nici un sistem desprins in lungul nostru drum alaturi de Dalila Interior Concept. Se poate achita prin card la montaj.

Cere oferta de pret pentru montaj aici

Asiguram montajul in cursul saptamanii chiar si sambata in functie de programul dvs.

Montajul reprezinta atat montarea sistemelor de prindere, cat si aranjarea perdelelor si draperiilor in prezenta unui designer. Transportul sistemelor de prindere insotit de montaj este gratuit in Bucuresti, in restul tarii se percepe o taxa suplimentara care va fii discutata in functie de zona in care va aflati.

Asiguram montajul galeriilor metalice si sinelor de aluminiu fie achizitionate de la noi sau din alt magazin in 24 h

    Montaj perdele si draperii Dalila Interior
    cropped-Logo-Dalila.jpg

    newspaper templates - theme rewards

    × How can I help you?