Masuratori

In ziua efectuarii masuratorilor, vi se propun sisteme de prindere care sa se potriveasca in ambientul dumneavoastra si mai ales, care sa se adapteze peretelui sau tavanului locuintei. Astfel, in functie de compozitia peretelui sau tavanului, va propunem sisteme de prindere care sa reactioneze bine in timp si sa nu avem neplaceri cauzate de desprindere sau flambare, dupa caz.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra si penrtu a  fi mai simplu in masurarea suprafetelor ce vor fi destinate perdelelor,draperiilor sau a storurilor puteti folosi folosi schita alaturata si ne puteti trimite dimensiunile dumneavoastra pe adresa de contact pentru a va da o cotatie de pret pentru sisteme de prindere fie ele galerii metalice sau sine de aluminiu.

perdele living, draperii living, perdele dormitor, draperii dormitor, perdele bucatarie, storuri romane, draperii cu model, perdele cu model, draperii cu flori, perdele cu flori, draperii cu dungi, perdele cu dungi, draperii simple, perdele simple, sine aluminu, galerii, tapet
perdele, draperii, sine aluminiu, tapet, flori, dungi, bumbac, perdele voal, draperii blackout

newspaper templates - theme rewards

× How can I help you?